Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης   Click to listen highlighted text! Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης Powered By GSpeech

Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019
FaceBook
ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 
 

E-learning Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα:

 Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών

 Διάρκεια Προγράμματος: 4 μήνες     Σύνολο μαθημάτων: 6     

 Αναλογία σε διδακτικές ώρες: 120

 Δίδακτρα: 160€, Άνεργοι: 120€ (κάτοχοι κάρτας ανεργίας)

 ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


 
Μαθήματα

 1. Βασικές Αρχές Διοίκησης

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων: Σύγχρονες Θεωρίες και Απόψεις, Ο Ρόλος του Manager στη Νεώτερη Μορφή των Επιχειρήσεων, Εναλλακτικές Μορφές Οργάνωσης και Διοίκησης μιας Επιχείρησης, Οργανόγραμμα, Προσωπικό, Επικοινωνία, Πωλήσεις, Οικονομική Οργάνωση, Νέες Τεχνολογίες και Διαδίκτυο.

 

 2. Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων

Η Έννοια των Ανθρωπίνων Πόρων, Η Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στις Σύγχρονες Επιχειρήσεις, Η Εκπαίδευση του Προσωπικού, Εναλλαγή Υπαλλήλων, Οι Ιδιαιτερότητες που Δημιουργεί η Οικονομική Κρίση στη Διαχείριση και Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στις Επιχειρήσεις.

 

 3. Ηγεσία

Ηγεσία και Μάνατζμεντ, Τα Χαρακτηριστικά του Ηγέτη, Οι Νέες Τάσεις στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ηγεσία και Διαδοχή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

 

4. Marketing Υπηρεσιών και Οργανισμών

Τι είναι Το Μάρκετινγκ και ποιος ο ρόλος του σε μια Επιχείρηση, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Που Σταματάει το Μάρκετινγκ και που Αρχίζει η Πώληση, Social Media Marketing, Ανάπτυξη και Παρουσίαση Ενός Σχεδίου Μάρκετινγκ. Ποιες Είναι οι Ιδιαιτερότητες του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, Μάρκετινγκ και Πωλήσεις Υπηρεσιών, Ο καθοριστικός Ρόλος των Ανθρώπων στις Πωλήσεις Υπηρεσιών, Υπηρεσίες και Πωλήσεις Μέσω Διαδικτύου, Ανάπτυξη και Παρουσίαση Ενός Σχεδίου Μάρκετινγκ για Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών.

 

5. Επιχειρηματικό Σχέδιο

Έννοια, Σκοπός και Στόχοι του Επιχειρηματικού Σχεδίου, Ο Ρόλος και η Συμβολή του Επιχειρηματικού Σχεδίου στην Ανάπτυξη της Επιχείρησης, Η Δομή και το Περιεχόμενο του Επιχειρηματικού Σχεδίου, Φόρμα Σύνταξης BP.

 

6. Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία

Ο Ρόλος των Δημοσίων Σχέσεων και της Οργανωμένης Επικοινωνιακής Πολιτικής μιας Εταιρείας στην Ανάπτυξη και την Αύξηση του Πελατολογίου, Νέες Τεχνολογίες και Δημόσιες Σχέσεις, Η Εταιρική Επικοινωνία Μέσα από τα Social Media: Κανόνες και Καλές Πρακτικές.


Τα πλεονεκτήματα του e-learning

 • Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων: Ο εκπαιδευόμενος μπορεί 24 ώρες το 24ωρο να έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα, άρα και στο μάθημα ή το τεστ που τον ενδιαφέρει.
 • Όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ένα e-learning πρόγραμμα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται. Δεν υπάρχουν μετακινήσεις, ταξίδια και συγκεκριμένες ώρες μαθημάτων.
 • Έχει χαμηλά δίδακτρα.
 • Έχει πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, που συνοδεύεται από εικόνες, video, ling σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς.
 • Προωθεί την ενεργή συμμετοχή του εκπαιδευόμενου, μέσω των τεστ και των εργασιών.
 • Παρέχει αυτονομία μάθησης και βοηθά τον εκπαιδευόμενο να «μάθει και να μελετήσει» με τους δικούς του ρυθμούς.
 • Υπάρχει άμεση αξιολόγηση για τον εκπαιδευόμενο, αφού την ώρα που υποβάλει τις εργασίες ή τα τεστ, ενημερώνεται για το αποτέλεσμά τους.

 


Η Εκπαιδευτική πλατφόρμα του Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης

 

 http://85.25.194.17/AnoiktoOLAT/dmz/ 

 • Είναι εύχρηστη, και εξασφαλίζει άνετη και αποτελεσματική παρακολούθηση των μαθημάτων, μέσα από τον προσωπικό σας υπολογιστή.
 • Δίνει τη Δυνατότητα να αποθηκεύσετε το υλικό στον υπολογιστή σας.
 • Το περιβάλλον, οι οδηγίες, τα μαθήματα και τα τεστ είναι όλα φτιαγμένα στην Ελληνική Γλώσσα.
 • Ο πυρήνας του συστήματος αναπτύσσεται και παράγεται στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης από το 1999.
 • Το σύστημα έχει λάβει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «Courseware», από τη διαδικτυακή πύλη της UNESCO.
 • Επίσης έχει κερδίσει το βραβείο MedidaPrix 2000, που είναι το πιο σημαντικό βραβείο e-learning σε χώρες όπως η Αυστρία, η Γερμανία και η Ελβετία.

Πληροφορίες-Εγγραφές: 

Τηλεφωνικό κέντρο:210.3846930     E-mail: .gr     SMS:  698 68 09 035

 

0
0
0
s2smodern

Copyright © 2017 www.anoikto.edu.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Created by Georgakakos George.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech