Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης   Click to listen highlighted text! Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης Powered By GSpeech

Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018
 
 

Η σελίδα που ζητήσατε δεν βρέθηκε!!!

Search

E-learning Σεμινάρια

 

 

Διαρκούν από 2 έως 4 μήνες, η επιτυχής παρακολούθησή τους οδηγεί σε βεβαίωση επιμόρφωσης από το κέντρο Δια βίου Μάθησης του ΑΙΕ.

Οργανωμένα σε 6 επιστημονικά πεδία (Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή – Μαθησιακές Δυσκολίες, Τέχνη και Πολιτισμός,

Διοίκηση και Εκπαίδευση Ενηλίκων), τα σεμινάρια του ΑΙΕ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων γνωστικών αντικειμένων και προσφέρουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα προσωπικής και Επαγγελματικής ανάπτυξης.

Οι σεμιναριακές επιμορφώσεις είναι το βασικό εργαλείο της δια βίου μάθησης για την προσωπική ανάπτυξη, την επικαιροποίηση των αρχικών ακαδημαϊκών γνώσεων και τη δημιουργία ανταγωνιστικών προσόντων στην επαγγελματική ζωή.

Στη συνέχεια παρουσιάζονται τα αναλυτικά περιεχόμενα του κάθε e-learning σεμιναρίου για την τρέχουσα περίοδο.

 

Ετήσια Προγράμματα

Διαρκούν από 12 έως 18 μήνες και η επιτυχής παρακολούθησή τους οδηγεί σε βεβαίωση επιμόρφωσης (250 έως 550 ωρών).

Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εξειδικευτούν πάνω σε ένα συγκεκριμένο επιστημονικό τομέα και να αποκτήσουν επαγγελματικά προσόντα και δεξιότητες στα πλαίσια της δια βίου μάθησης. Στο ΑΙΕ τα προγράμματα e-Learning υλοποιούνται με τη χρήση απλού λογισμικού (εκπαιδευτική πλατφόρμα), προσαρμοσμένου στις αρχές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα αποτελεί στην ουσία έναν διαδικτυακό τόπο, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση των ηλεκτρονικών ομάδων-τάξεων και παρέχεται η πρόσβαση των χρηστών σε αυτές.

Στη συνέχεια παρουσιάζονται τα αναλυτικά περιεχόμενα του κάθε προγράμματος.

0
0
0
s2smodern

Copyright © 2017 www.anoikto.edu.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Created by Georgakakos George.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech