Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης   Click to listen highlighted text! Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης Powered By GSpeech
Δευτέρα, 29 Νοέμβριος 2021
 
 

Θεατρικό Παιχνίδι και Δραματοποίηση

10 συναντήσεις με δομημένες δραστηριότητες, θεατρικής έκφρασης και δραματοποίησης,

προσαρμοσμένες στη μεθοδολογία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης 

 

 

Το σεμινάριο αν και διαδικτυακό γίνεται σε πραγματικό χρόνο με απαραίτητη τη φυσική παρουσία διατηρώντας τη δυναμική της ομάδας, τη σημασία της συνεργασίας και τη χαρά του παιχνιδιού.
Απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, δασκάλους, μουσικούς, ηθοποιούς, θεατρολόγους και γενικά σε όποιον και όποια εργάζεται με παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας.
 
Σκοπός του σεμιναρίου είναι αφενός να παρουσιάσει βασικές λειτουργίες της θεατρικής αγωγής και αφετέρου να γίνει ένα δημιουργικό εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού. Ένα εργαλείο που θα βοηθήσει αφενός τον ίδιο να επιτύχει πιο ευχάριστα και αβίαστα τους γνωστικούς του στόχους και αφετέρου τους μαθητές του να εξερευνήσουν τα εκφραστικά τους μέσα, να αναπτύξουν περαιτέρω τη σκέψη τους και να ανακαλύψουν μονοπάτια εκτόνωσης και χαλάρωσης σε περιόδους που είναι δύσκολη η φυσική επαφή με τους συνομήλικους τους.


Οι συναντήσεις είναι διαμορφωμένες ώστε τα θέματα του σεμιναρίου να αναπτύσσονται τόσο σπονδυλωτά όσο και σπειροειδώς: Σε κάθε συνάντηση παρουσιάζεται μια καινούργια θεματική, ενώ παράλληλα τα βασικότερα σημεία επανέρχονται σε μεγαλύτερη ανάλυση έτσι ώστε οι επιμορφωμένοι να μπορούν να εξοικειωθούν εμβαθύνοντας σε αυτά.


Mεθοδολογία

Το πρόγραμμα υλοποιείται:

Eξ ολοκλήρου e-learning με σύγχρονη εκπαίδευση (live streaming), με τη χρήση απλού λογισμικού και συνδυασμό από εκπαιδευτικές πλατφόρμες που προσφέρουν τη δυνατότητα διαδικτυακών τάξεων.


ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ                    ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

                                                 icono2


Για περισσότερες πληροφορίες & συμμετοχή στις ενημερωτικές συναντήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, καθημερινά 10:00-18:00:00

Τηλεφωνικό Κέντρο:  210.38.46.930

E-MAIL:  


logo20150715

Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης

  • Εγκαταστάσεις Αττικής: Μενεμένης 5 Νέα Ιωνία,  Τ.Κ. 14231  (Η Γραμματεία λειτουργεί καθημερινά 10:00-18:00)
  • www.anoikto.edu.gr

 

0
0
0
s2smodern

Copyright © 2020 www.anoikto.edu.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Created by Georgakakos George.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech