Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης   Click to listen highlighted text! Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης Powered By GSpeech

Η Αξιολόγηση της Διδασκαλίας και της Μάθησης

Το πρόγραμμα μελετά τις θεωρητικές παραδοχές και τις σύστοιχες πρακτικές προσεγγίσεις και τις σύγχρονες εφαρμογές της εκπαιδευτικής αξιολόγησης σε δύο τομείς:

α) την αξιολόγηση της διδασκαλίας, β) την αξιολόγηση των μαθητών.

Το πρόγραμμα παρέχει βασικές θεωρητικές προσεγγίσεις στο πεδίο της εκπαιδευτικής αξιολόγησης, ενώ παράλληλα αξιοποιεί σενάρια από τη σχολική πραγματικότητα και επικεντρώνεται σε μελέτες περίπτωσης που ασκούν τους καταρτιζόμενους να μετατρέπουν  τη θεωρία  σε εκπαιδευτική πράξη.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και έμπειρους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και όλων των γνωστικών περιοχών, σε εκπαιδευτικούς συμβούλους, εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς σε πλαίσια διαφορετικά των σχολείων της τυπικής εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να εντρυφήσουν τόσο στην αξιολόγηση του μαθητή όσο και της διδασκαλίας.

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ                    ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

                                                icono2


Για περισσότερες πληροφορίες & συμμετοχή στις ενημερωτικές συναντήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, καθημερινά 10:00-18:00 στο 210.38.46.930 &  


logo20150715

Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης

 

0
0
0
s2smodern
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech