Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης   Click to listen highlighted text! Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης Powered By GSpeech

Διδακτική Kοινωνιολογικών Μαθημάτων

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο του, να εξοικειώσει τόσο τους εν ενεργεία κοινωνικούς επιστήμονες, όσο και τους φοιτητές, στο αντικείμενο της Κοινωνιολογίας, το οποίο  εντάσεται δυναμικά πλέον στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, μελετάται το θεωρητικό πλαίσιο των θεωριών μάθησης, των σύγχρονων διδακτικών προσεγγίσεων καθώς και η εφαρμογή τους στη διδασκαλία των κοινωνιολογικών εννοιών. Επιπλέον περιλαμβάνει τη παραγωγή σχεδίων μαθήματος με υλικό από το σχολικό εγχειρίδιο της Κοινωνιολογίας Γ΄ Λυκείου.

 Σε ποιούς απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Κοινωνικούς Επιστήμονες - Κοινωνιολόγους και Φοιτητές, αποφοίτους θεωρητικών σπουδών, που επιθυμούν να εργαστούν στην εκπαίδευση διδάσκοντας τα μαθήματα των κοινωνικών σπουδών της Τυπικής Εκπαίδευσης.

 


ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ                    ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

                                                 icono2


Για περισσότερες πληροφορίες & συμμετοχή στις ενημερωτικές συναντήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, καθημερινά 11:00-19:00:


logo20150715

Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης

 

0
0
0
s2smodern
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech