Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης   Click to listen highlighted text! Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης Powered By GSpeech

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019
FaceBook
ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 
 

 

Πρόγραμμα Συνεντεύξεων Υποψηφίων Επιστημονικών Συνεργατών Ιούνιος-Ιούλιος 2016

1. Δευτέρα 20 έως Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, θα κληθούν για συνέντευξη οι υποψήφιοι επιστημονικοί συνεργάτες για τα γνωστικά αντικείμενα των Παιδαγωγικών (Προσχολική, Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια) και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

2. Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και Κυριακή 03 Ιουλίου 2016, θα κληθούν για συνέντευξη οι υποψήφιοι επιστημονικοί συνεργάτες για τα γνωστικά αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και των Μαθησιακών Δυσκολιών.

3. Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και Κυριακή 03 Ιουλίου 2016, θα κληθούν για συνέντευξη οι υποψήφιοι επιστημονικοί συνεργάτες για τα γνωστικά αντικείμενα της Τέχνης, της Μουσικής, του Θεατρικού Παιχνιδιού και των Εικαστικών.

4. Δευτέρα 04 έως και Παρασκευή 08 Ιουλίου 2016, θα κληθούν για συνέντευξη οι υποψήφιοι επιστημονικοί συνεργάτες για τα γνωστικά αντικείμενα της Διοίκησης και των Πωλήσεων.


Χρήσιμες Πληροφορίες:

  1. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά, τουλάχιστον 4 μέρες νωρίτερα, (στο τηλέφωνο που υπάρχει στο βιογραφικό τους) από τη γραμματεία, για τη μέρα και την ώρα που θα πρέπει να έρθουν στις εγκαταστάσεις του ΑΙΕ.
  2.  Όσοι από τους υποψήφιους επιλεγούν για να ενταχθούν στην επιστημονική ομάδα του ΑΙΕ, θα ολοκληρώσουν την ενδοεταιρική εκπαίδευση έως και την Παρασκευή 05/08/16.
  3. Βιογραφικά μπορείτε να στέλνετε στο
0
0
0
s2smodern

Copyright © 2017 www.anoikto.edu.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Created by Georgakakos George.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech