Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης   Click to listen highlighted text! Καλώς Ήρθατε στο Ανοικτό ίδρυμα Εκπαίδευσης Powered By GSpeech

Σάββατο, 15 Μάιος 2021
FaceBook
ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 
 

AIE logo

Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα σύγχρονο Ελληνικό Εκπαιδευτήριο, προσανατολισμένο στη Δια βίου Εκπαίδευση και Επιμόρφωση Ενηλίκων. Σκοπός του είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ενήλικες που στοχεύουν να ξεχωρίσουν επαγγελματικά και προσωπικά. Το ΑΙΕ ιδρύθηκε το 2000 και μετά από 18 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, έχει την τεχνογνωσία, την υποδομή, την εμπειρία και την εκπαιδευτική μεθοδολογία, για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ενήλικες, που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και να αυξήσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα.

PressKit AIElogo

Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης με αριθμούς

  • 18 χρόνια λειτουργίας και επαγγελματικής ενασχόλησης αποκλειστικά με τη δια βίου μάθηση και επιμόρφωση ενηλίκων
  • 540τμ σε ένα αυτόνομο κτήριο με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, βιβλιοθήκη, βιβλιοπωλείο και ανοικτούς χώρους ξεκούρασης, που φιλοξενούν τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις στην Αθήνα
  • 2 διαδικτυακές εκπαιδευτικές πλατφόρμες (lms & mοοdle) με ελληνικό περιβάλλον εργασίας χρησιμοποιούνται για την e-learning εκπαίδευση και προσφέρουν 2.128 διαφορετικά μαθήματα οργανωμένα σε 3 διαφορετικού τύπους προγραμμάτων: 10 μακροχρόνια (12-18 μήνες), 14 ταχύρυθμα (4-8 μήνες) και 102 σεμινάρια (2-4 μήνες).
  • 30 κύκλοι επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων, με περισσότερα από 1.400 σεμινάρια έχουν υλοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα 12.010 ενήλικες, έως και το Δεκέμβριο του 2015, έχουν παρακολουθήσει τα ετήσια προγράμματα επιμόρφωσης (δια ζώσης και e-learning)  66.832 επιμορφούμενοι, έως και το Δεκέμβριο του 2015, έχουν παρακολουθήσει τα δια ζώσης επιμορφωτικά σεμινάρια και τις ημερίδες σε όλη την Ελλάδα.
0
0
0
s2smodern

Συνεργατική Μάθηση

Παρουσίαση του Λόγου Παίγνιον

Σεμινάριο: Διαγνωστικά Εργαλεία Μαθησιακών

Copyright © 2020 www.anoikto.edu.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Created by Georgakakos George.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech